Letbaner.DK
 
Light Rail Day i Bergen - UDSOLGT
Nyhed 00523  


Light Rail Day holdes i Bergen d. 14.-15. november 2016.

 

Light Rail Day i Bergen - er UDSOLGT

 
17.10.16 (Opdateret 08.11.16)
Light Rail Day med Stadler som hovedsponsor kommer til Bergen, fordi der åbnes en ny linje til lufthavnen, et helt nyt depot kan præsenteres, og producenten Stadler viser forlængelsen af de eksisterende køretøjer fra 32 til 42 m.

Der er med 150 deltagere nu udsolgt til Light Rail Day i Bergen d. 14.-15. november 2016. Mandag d. 14/11 formiddag startes med en tur med på "Bergen Bybane".
 

Programmet kort

Programmet tirsdag d. 15/11 byder på projektrapporter fra Aarhus, Tampere/Finland, Oslo, kommunikation omkring Odense Tramway, Tram Concepts for Norden, et overblik over systemer i Norge og selvfølgelig "the story of Bergen Bybane" og meget mere.

Der bliver sat fokus på letbaneemner fra mange forskellige vinkler.

Samtidig uddeles "Nordic Light Rail Prize" for første gang. Prisen er tiltænkt initiativtagere af nye letbanesystemer i Norden og andre, som gennem deres livsværk har bidraget til letbaner.

Prismodtageren må dog ikke selv bruge pengene. Beløbet skal stilles til rådighed for en studerende, som arbejder med et City Tram projekt ("driving on sight").

Prismodtageren har indflydelse på, hvilken studerende der skal tilgodeses. Nordic Light Rail Prize skal på denne måde ikke alene rette fokus på bestemte personligheder, men også være et bindeled mellem de erfarne letbanefolk og den unge generation

Se programmet på www.lightrailday.com


Bybanen i Bergen. Foto: Helge Bay

 
/HB - kilde: Light Rail Day

 


Relaterede nyheder:

Light Rail Day 2015 - i København

Light Rail Day er ikke så teknisk som nogen tror. Flere indlæg med bløde emner. (25.10.15)
Gå til menuen i toppen

Til top

Læs mere fra menuen øverst til venstre.
 


Opdateret d. 08.11.16 
Copyright © Letbaner.DK
Forbehold