letbaner.dk  
 
Trafikgruppen
Forside > Om Letbaner.DK > Trafikgruppen  
Forside
Nyheder
Udland
TV & video
Hvad er letbaner?
Link
Om foreningen
Kontakt
Støttemedlemmer
Arkiv
Tilbage
Kontakt
Medlemskab
Bestyrelsen
Dokumenter
Publikationer
Plancheudstilling
Trafikgruppen
GDPR
Forbehold
 

 
Før var vi "Trafikgruppen Letbaner.DK"
 

Letbaner.DK startede informationsarbejdet i 2003 som en uafhængig trafikgruppe på 3-5 medlemmer, og har fungeret frem til 2016. Der blev udarbejdet artikler og idéoplæg distibueret via hjemmeside og sendt til politikere og pressen. Desuden lavede vi pressemeddelelser og plancheudstillinger.

Gruppen igangsatte debatter om kollektiv bytrafik og har fået flere spørgsmål igennem til Trafikudvalget på Christiansborg. Desuden præsenteredes idéoplæg og præsentationer for rådgivere, partiforeninger, bydelsudvalg, borgermøder, interesseforeninger og DTU. De få udgifter der fulgte med arbejde blev i alle 13 år dækket af deltagerne selv, samt lidt hjælp fra venner til print.

Undervejs er der kommet og gået flere til gruppens arbejde. Vi vil særlig gerne takke de tidligere deltagere: Nicolai Okkels, Morten Engelbrecht, Monalisa Kärkkäinen, Billy O'Shea, Jeppe Goll, Alex og Christoph Lindemann, der alle har bidraget med værdifuldt informationsarbejde.
 


Trafikgruppen til letbaneåbning i Bergen d. 23.06.2010. Fra venstre ses Morten Engelbrecht, Billy O'Shea, Lasse og Mona Kärkkäinen, samt Helge Bay.

 

 
I dag er Letbaner.DK en forening
 

D. 22.09.2016 blev foreningen Letbaner.DK stiftet i Valby.
Læs mere om foreningen under Om foreningen.

Arbejde udført i trafikgruppens periode kan ses i nyhedsarkivet fra Arkiv 2015.
Desuden kan du finde udgivne publikationer og Idéoplæg under Publikationer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© Letbaner.DK
Forbehold Opdateret 17.12.2020